Danceforce40+ MOVE:

Vil du være med til:
FRIDAY NIGHTS SHARING med Danceforce40+ i Dansekapellet.

BEVÆGELSE I KROP OG SJÆL – GRATIS WORKSHOP FOR DANSERE 60+
Kan vi høre dans? Kan vi se en følelse og hvordan oplever vi berøring gennem dans?  Workshoppen afholdes i Kuppelsalen fredag d. 13.4. 2018 fra kl. 12.30, og samme aften, kl.19, vil der være en visning af det vi har skabt, og vi deler oplevelserne med et inviteret publikum. Undervejs vil der være tid til små pauser, spisning og snak.

Vi vil arbejde omkring temaer som Kærlighed, Frygt, Kreativitet, Styrke, Tvivl, Skønhed og Medfølelse. Vi vil bl.a. arbejde i par eller tre sammen for at ind-drage det tredje hjul, det tredje øje, den tredje alder og undersøge det andet blik. Udgangspunkt for workshoppen er sanserne – hørelse, syn og berøring.

Der er ingen krav til danse-erfaring, blot du har lyst til at udtrykke dig gennem kroppen. Workshoppen vil blive ledet af Carina Raffel, kunstnerisk leder af Danceforce40+, danser, performer, underviser og koreograf.

Til workshoppen bedes du medbringe behageligt tøj at bevæge sig i, et par tørklæder, skridsikre strømper eller du kan være barfodet, tage et stykke musik du holder af med, eller have oplysninger på det, så prøver vi at finde det.

Tilmelding senest søndag d.8. april til:  danceforce40@gmail.com

I Danceforce40+ er vi optagede af at dans og dansere altid er en del af samtiden, uanset alder. At blive ældre er ikke en afsluttet tilstand, men en proces. Aldringen medfører ændringer i den måde, vi sanser på og at anerkende dette forudsætter en ny tankegang både hos danseren og hos publikum. Dans er både nyskabelse og et spejl – af mennesker, liv og tidsånd- der kan opleves og genkendes, og derfor er alderen også en central del af dansen. Et nærvær i krop og tid.

 

DSC_0930 kopi    Skærmbillede 2016-05-08 kl. 14.57.22  Skærmbillede 2016-05-08 kl. 15.06.42

Det er ikke forbeholdt ungdommen at udvikle og vedligeholde krop og sind; Dans er til gavn og glæde i alle livets faser. Vi henvender os til mennesker med lyst til at danse, både de raske og rørige og de med fysiske lidelser. Gennem workshops undervist af ældre dansekunstnere, vil vi dele dansen og sammen opleve og skabe.

Developing and maintaining mind and body is not a privilege of the young; dance is a joy in all phases of life. We address people with a desire for dance, both the healthy and those with physical challenges.
Through workshops led by older dance artists we will share the dance, create and experience.