Danceforce40+ MOVE:

I Danceforce40+ er vi optagede af at dans og dansere altid er en del af samtiden, uanset alder. At blive ældre er ikke en afsluttet tilstand, men en proces. Aldringen medfører ændringer i den måde, vi sanser på og at anerkende dette forudsætter en ny tankegang både hos danseren og hos publikum. Dans er både nyskabelse og et spejl – af mennesker, liv og tidsånd- der kan opleves og genkendes, og derfor er alderen også en central del af dansen. Et nærvær i krop og tid.

DSC_0930 kopi    Skærmbillede 2016-05-08 kl. 14.57.22  Skærmbillede 2016-05-08 kl. 15.06.42

Det er ikke forbeholdt ungdommen at udvikle og vedligeholde krop og sind; Dans er til gavn og glæde i alle livets faser. Vi henvender os til mennesker med lyst til at danse, både de raske og rørige og de med fysiske lidelser. Gennem workshops undervist af ældre dansekunstnere, vil vi dele dansen og sammen opleve og skabe.

Developing and maintaining mind and body is not a privilege of the young; dance is a joy in all phases of life. We address people with a desire for dance, both the healthy and those with physical challenges.
Through workshops led by older dance artists we will share the dance, create and experience.